Brasserie de Toekomst

Brasserie de Toekomst is een restaurant gelegen in Giethoorn, een pittoresk dorpje in de provincie Overijssel, Nederland. De brasserie staat bekend om zijn gezellige sfeer en heerlijke gerechten.

Lenselink Furniture

Lenselink Furniture B.V. is een gerenommeerd meubelbedrijf en opereert binnen de industrie Groothandel in bedrijfsmeubels.
Het bedrijf biedt een breed scala aan meubelstukken, variërend van moderne tot klassieke ontwerpen, die voldoen aan de diverse behoeften en smaken van klanten.

Puikbedacht grafisch ontwerpburo

Ontwerpburo voor creatieve oplossingen van concept tot en met uitvoering. Denken aan: logo, huisstijl, infographic, campagnebeeld, praatplaat, affiche, brochure, magazine, jaarverslag, webontwerp, illustratie en nog veel meer.

Myra de Rooy

Myra de Rooy is een Nederlandse avonturier, schrijver en fotograaf.
Ze staat bekend om haar expedities naar afgelegen en vaak moeilijk toegankelijke gebieden over de hele wereld.

Massagepraktijk levensstroom

Massagepraktijk voor Ontspanningsmassages en Fibromyalgie massages

Het leven kan soms voelen als een snelle, onstuitbare stroom. We hebben allemaal momenten nodig om even uit die stroom te kunnen stappen….

TAB

Tekstueel adviesbureau Buhler uit Brummen is een professioneel bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige tekstuele diensten.

TAB schrijft onder andere nieuwsberichten, verslagen, columns, speeches, webteksten, folders, brochures, educatieve teksten.

Agrar Systems

Agrar Systems is een handels en mechanisatie bedrijf die gespecialiseerd zijn in na oogst verwerkingstechniek voor de agrarische sector en industrie.

De WordPress website bevat verschillende maatwerk modules om producten en diensten aan te bieden.

Ambulante Zorg Oost

Ambulante Zorg Oost is een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met allerlei soorten hulpvragen.

Ondervinders

Ondervinders doen onderzoek naar discriminatie, acceptatie van diversiteit en participatie door minderheden in de maatschappij. Op allerlei gronden: leeftijd, seksuele gerichtheid, godsdienst, ras, geslacht, nationaliteit, politieke overtuiging, handicap en/of chronische ziekte.

Logo, huisstijl en grafisch ontwerp: Onze Creativitijd.

De eetkamer van Giethoorn

In Giethoorn is er een plek waar iedereen zich thuis voelt, De Eetkamer van Giethoorn. Zij hebben een gezellig restaurant met een grote menukaart. Een menukaart waar altijd wel wat lekkers voor je tussen staat.

Beautysalon het Waerle

De salon voor diverse behandelingen voor -gezicht en -lichaam, met als doel huidverbetering. Tevens kunt u bij mij terecht voor -waxen, -aanbrengen nagellak, -gellak en -shellac , -visagie, -wimpers/wenkbrauwen verven etc.

Ontwerp door Onze Creativitijd.

Meldpunt seksuele intimidatie

Meldpunt seksuele intimidatie Arnhem voor het melden van Sissen, nafluiten, uitschelden, nastaren, om seks vragen, volgen, vieze gebaren en ongewenste aanrakingen.
Melden kan via een meldformulier, telefonisch of via Whatsapp.

Logo, huisstijl en website ontwerp: Onze Creativitijd.

Trading online

Voor Trading online een landingspagina gemaakt.
Huisstijl, logo, visitekaartjes en website ontwerp door Onzecreativitijd.

Gogreencars.com

Specialist in de verkoop van hybride auto’s en elektrische auto’s.

Opdrachtgever en Grafisch ontwerp: Onze Creativitijd

Triathlon Noordoostpolder

In opdracht van Onzecreativitijd een WordPress website gebouwd voor Triathlon Noordoostpolder.
De jaarlijkse Fit Fun Triathlon Noordoostpolder.

YoungForce

In opdracht van Onzecreativitijd een WordPress website gebouwd voor YoungForce.
YoungForce bied ambulante begeleiding voor mensen met psycho-sociale problemen, psychiatrische stoornissen, (licht)verstandelijke beperking, autisme, pdd-nos, asperger, adhd en add.

Derwishhuus

Jolanda Verweij heeft in 2011 Derwishhuus in Doesburg opgericht. Zij houd van de mensen en cultuur in het nabije oosten en volg het pad van de Soefi.
Bij Derwishhuus kan je een kleden kopen of laten herstellen.

CoachingsWijs

Het doel van CoachingsWijs B.V.  is om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te laten functioneren met en tussen reguliere werknemers op de werkvloer.

Ontwerp door Onze Creativitijd.

Centrum voor Levensvragen

Centrum voor levensvragen Salland biedt Begeleiding en ondersteuning bij levensvragen in de thuissituatie.

Ontwerp door Onze Creativitijd.

Stichting Achterhoekse Wind Energie

Stichting Achterhoekse Wind Energie is ontstaan uit een door coöperatie Berkelland Energie georganiseerde informatiebijeenkomst over windenergie in Berkelland.

Gezond Groeien

Gezond Groeien is een programma voor kinderen van 4 tot 16 jaar en hun ouders dat zich richt op leefstijlverandering. Gezinscoach, fysiotherapeut en diëtiste werken heel praktisch samen in zo’n gecombineerde leefstijl interventie.

Grafisch ontwerp: Puikbedacht

Hanzesport

Hanzesport is een atletiek vereniging voor leden die aan atletiek doen, o.a. sprinten, duurlopen, sportief wandelen, kogelstoten, hordelopen, polsstokhoogspringen, nordic walking, verspringen.

Grafisch ontwerp: Puikbedacht

Acupunctuur Emmeloord

In opdracht van Onze creativitijd een WordPress website gebouwd voor Acupunctuur Emmeloord. Een praktijk in de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Grafisch ontwerp: Onze Creativitijd