Onderhoud van je website is cruciaal

Het onderhouden van je website of webshop is belangrijk, ongeacht of deze van een kleine of grote onderneming is. De website is het wereldwijde venster voor een groot publiek, zij moeten daar de juiste waarde van jouw product of dienst kunnen ervaren. Het is dus van cruciaal belang dat een website altijd goed functioneert. Iedere website heeft daarom regelmatig en gestructureerd onderhoud en beheer nodig om klanten aan te trekken en deze ook te behouden. Bovendien is websitebeheer nodig om zo hoog mogelijk op de Google rankings te blijven staan en op die manier de producten en diensten van jouw bedrijf te kunnen presenteren.

wesbsus-website-support

Het onderhoud voor websites en webshops kan grofweg worden ingedeeld in een aantal hoofdcategorieën:

  • Back-ups – Het maken van back-ups van de website en database is van het grootste belang. In het geval van een serverstoring of een inbreuk op de beveiliging, heeft je bedrijf er niet veel last van als een back-up is gemaakt. Bij Websus omvat dit het maken van een dagelijkse back-up van je WordPress website met alle berichten, pagina's, mediabestanden, enz.
  • Core Updates – Om ervoor te zorgen dat je website veilig is en optimaal presteert, moet de site regelmatig worden bijgewerkt naar de nieuwste versies van WordPress, inclusief de WordPress plug-ins en thema’s.
  • Algemene en technische staat van de website, vooral met betrekking tot snelheid beïnvloedende zaken, welke regelmatig door Websus worden gecheckt

Bij Websus wordt dat allemaal geregeld met een onderhoudscontract. Met het Websus onderhoudspakket worden dagelijks, wekelijks, maandelijks en jaarlijks alle belangrijke onderhoudsstappen op het juiste moment gezet, zodat je altijd verzekerd bent van de beste prestaties van je website en webshop. Samengevat heeft dat voor jou de volgende resultaten:

  • Het houdt je website-ranking technisch in topvorm;
  • De website blijft continu functioneel (up and running);
  • Het houdt bezoekers met slechte bedoelingen buiten de deur;
  • Het beschermt je kostbare data en je vermindert het risico op datalekken;
  • De website kan sneller worden weergegeven voor bezoekers, en dat waarderen zoekmachines. Dat heeft een positief effect op de zoekresultaten van je bezoekers;
  • Potentiële bedreigingen worden proactief opgespoord en verholpen;
  • En zoals we allemaal weten: repareren kost veel meer dan voorkomen!

En is er een storing bij het gebruik van je website, dan verhelp ik die na melding zo snel mogelijk. Uiteraard moet dit wel binnen mijn macht liggen, want storingen bij je hostingprovider, in je internetverbinding of een niet werkende computer kan ik niet oplossen. Maar zelfs dan probeer ik je te ondersteunen bij het vinden van de juiste oplossing of alternatieven.

Ja, ik wil ook een Websus onderhoudspakket

De link naar uw WordPress website.

Websus Onderhoud

Compleet all-in pakket

Algemeen
Onderhoudskosten website per jaar € 175,-
Onderhoudskosten webshop per jaar € 250,-
Opzegtermijn Per jaar
Updates
WordPress updates Maandelijks
Plugin updates Maandelijks
Thema updates Maandelijks
Gratis herstel bij fouten*
Backups
Automatische Cloud backups
Hoe vaak worden backups gemaakt? Dagelijks
Bewaartijd 90 dagen
Ondersteuning
Hulp bij website problemen*
Hulp bij vragen over WordPress
Ondersteuning per mail
Ondersteuning per telefoon
Beveiliging
Gratis installatie beveiligingsplugin Wordfence**
* Storingen of problemen aan een 'niet' Websus WordPress thema valt niet binnen het onderhoudspakket. Wel zal het probleem worden onderzocht. Daaruit komt er een advies en worden eventuele extra kosten in overleg besproken.
** Dit betreft de gratis versie van Wordfence. Tegen betaling is upgrade naar de pro-versie mogelijk.