Menu

Website laten maken

Een website laten maken door een website bouwer kost geld. U kunt ook zelf een website maken. Als u dat kan dan is dat mooi, maar in sommige gevallen heeft u even geen tijd, kennis of u ziet door de bomen het bos niet meer. Er zijn vele website technieken en website bouwers om uw onderneming, stichting of particuliere website op het internet te presenteren.
Ik kan voor u een WordPress website bouwen die u zelf goed kan bijwerken en onderhouden. Wilt u de website niet zelf bij werken of onderhouden? Ik help u graag.
Heeft u vragen over uw website? Dan kunt u contact met mij opnemen.

Website bouw

Bij mij kunt u een responsive WordPress website laten maken. Dat betekent dat de website geschikt is voor mobiele apparaten, zoals tablets, iPads en smartphones.
Ik kies voor het populaire Content Management System (cms) WordPress. Een gebruiksvriendelijk cms waar u eenvoudig uw pagina’s mee kunt beheren.

De kosten voor het bouwen van een website is afhankelijk van uw wensen. Kiest u voor een eigen unieke ontwerp of bent u tevreden met een standaard ontwerp.
WordPress heeft al veel opties voor een standaard website. Het kan zijn dat u een product catalogus, occasion pagina of kunstgalerie wilt hebben? Dit zijn maatwerk modules die ik voor u kan bouwen.

Samenwerking met grafisch vormgevers.
Ik werk samen met grafisch vormgevers. Zij kunnen voor u een maatwerk ontwerp leveren. Het ontwerp is dan geheel naar uw wens en kan omgezet worden naar een WordPress thema. Zo heeft u een unieke website.
De grafisch vormgevers waar ik mee samenwerk kunnen ook een (nieuwe) huisstijl, logo en visitekaartjes verzorgen.

Website optimalisatie.

U wilt natuurlijk dat uw website gevonden wordt door zoekmachines, zoals Google. De websites die ik maak zijn standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines.
Het is belangrijk dat uw website technisch goed in elkaar zit, maar er zijn meerdere zaken waar uw website aan moet voldoen om hoger te scoren bij zoekmachines. Uw website moet gebruiksvriendelijkheid zijn en u schrijft teksten voor uw doelgroep en niet voor zoekmachines. Het is handig om te weten hoe uw doelgroep u zoekt op het internet. Dit kan met zoekwoorden bij zoekmachines of via social media zoals LinkedIn, Facebook en Twitter.
Ik kan u helpen met een stappenplan, wat begint bij een zoekwoordenonderzoek.

Website hosting.

Ik kan uw website hosten en biedt twee hostingpakketten aan:

  • WS-start : standaard hosting pakket met voldoende ruimte voor uw website en mailboxen.
  • WS-Medium: Voor mensen die meer ruimte voor de website en mailboxen nodig hebben.

Domeinnamen kan ik voor u registreren vanaf € 7,50 excl. BTW.

Wilt u informatie over websitebouw of zoekmachine optimalisatie? Neem dan contact op.