Website laten maken

Een website laten maken door een website bouwer kost geld. Er zijn genoeg mogelijkheden om zelf een website te maken. Als u dat kan dan is dat mooi. Maar in sommige gevallen heeft u geen tijd, kennis of u ziet door de bomen het bos niet meer. Er zijn vele website technieken en website bouwers om uw onderneming, stichting of particuliere website op het internet te presenteren.

Ik kan voor u een WordPress website bouwen die overzichtelijk is en die u zelf goed kan bijwerken en onderhouden. Wilt u de website niet zelf bij werken of onderhouden? Ik help u graag.
Heeft u vragen over uw website? Dan kunt u contact met mij opnemen.

monitor website Foto van Janke
laptop website Gezond groeien

Website bouw

Bij mij kunt u een gebruikersvriendelijke en responsive WordPress website laten maken die technisch in orde is voor zoekmachines.
Responsive betekend dat de WordPress website is geschikt voor mobiele apparaten, zoals tablets, iPads en smartphones.
Ik kies voor het populaire Content Management System (CMS) WordPress. Een overzichtelijk CMS waar u eenvoudig uw pagina’s mee kunt beheren.

De kosten voor het bouwen van een website is afhankelijk van uw wensen. Kiest u voor een eigen unieke ontwerp die aansluit bij uw huisstijl of bent u tevreden met een standaard ontwerp.
WordPress heeft al veel opties voor een standaard website. Het kan zijn dat u een product catalogus, occasion pagina of kunstgalerie wilt hebben? Dit zijn maatwerk modules die ik voor u kan bouwen.

monitor Druif met pit

Samenwerking met grafisch vormgevers

Ik werk samen met grafisch vormgevers. Zij kunnen voor u een maatwerk ontwerp leveren. Het ontwerp is dan geheel naar uw wens en kan omgezet worden naar een WordPress thema. Zo heeft u een unieke website die past bij uw huisstijl.

De grafisch vormgevers waar ik mee samenwerk kunnen ook een (nieuwe) huisstijl, logo en visitekaartjes verzorgen.

Bent u een grafisch vormgever of heeft u een reclame bureau? Dan kan ik met u samenwerken. Ik bouw de ontwerpen van uw klanten om naar een WordPress thema.
Laten we eens kennis maken en de mogelijkheden bespreken.

Website hosting

Heeft u hulp nodig bij het hosten van uw website omdat u het niet begrijpt, te ingewikkeld vindt of dit graag uit besteed? Dan kan ik u daarbij helpen.
Ik bied twee hostingpakketten aan:

WS-start : standaard hosting pakket met voldoende ruimte voor uw website en mailboxen.
WS-Medium: Voor mensen die meer ruimte voor de website en mailboxen nodig hebben.

Domeinnamen kan ik voor u registreren vanaf € 11,50 excl. BTW.

Ws Start

Standaard hosting pakket

Schijfruimte: 5GB
Dataverkeer: 10GB
Max. aantal domeinnamen: 1
Max. aantal sub-domeinen: 5
Aantal mailboxen: 10
MySQL databases: 1

€ 57,50 per jaar

Ws Medium

Uitgebreid hosting pakket

Schijfruimte: 10GB
Dataverkeer: 20GB
Max. aantal domeinnamen: 1
Max. aantal sub-domeinen: 10
Aantal mailboxen: 20
MySQL databases: 1

€ 87,50 per jaar

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Websus hosting maakt gebruik van de beveiligingssoftware Patchman en een uitgaande mailfilter.

Wat is Patchman?
Patchman is een beveiligingssoftware die CMS systemen controleert op malware (kwaadaardige scripts), veiligheidslekken en verouderde software. Bij een veiligheidsrisico zal Patchman gelijk het risico tijdelijk oplossen. Een structurele oplossing is dat de hosting gecontroleerd moet worden en software geüpdatet moet worden.
Dankzij Patchman wordt uw WordPress website tegen misbruik door Hackers beschermd.

Mocht er een beveiligingslek zijn? Dan zal Websus u daarvan op de hoogte stellen. Dit kan het verzoek zijn om uw WordPress, plugins en/of het thema te updaten of dat er andere acties nodig zijn.
Het updaten kan Websus voor u doen. Of neem een WordPress onderhoudspakket zodat u zicht hier niet druk over hoeft te maken.

Wat doe de uitgaande Mailfilter?
Alle e-mails afkomstig van de Websus webservers worden doorgestuurd naar een uitgaande mailserver. Deze mailserver controleert of de e-mails eventueel virussen bevat of spam is.
Het versturen van veel spam of virussen kan ervoor zorgen dat de webserver geblokkeerd wordt wat negatief werkt op alle hosting gebruikers.
De uitgaande mailserver voorkomt dit en wordt als vertrouwd beschouwd en heeft een positieve effect op ontvangende mailservers van o.a. Microsoft en Google.

Domeinnamen

  • .nl domeinnaam: € 13,75 per jaar
  • .eu domeinnaam: € 19,50 per jaar
  • .com domeinnaam: € 19,50 per jaar
  • .net domeinnaam: € 19,50 per jaar
  • .org domeinnaam: € 19,50 per jaar
  • .info domeinnaam: € 25,00 per jaar
  • Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Zit uw domeinnaam extensies er niet bij? Neem contact op.
Dan kijk ik of uw gewenste extensie beschikbaar is en wat het kost.